Boldogasszony tó júliusban

Sziasztok! Szokásos nyári 4 napos túránkat július közepén ejtettük meg egyik kedvenc tavunkon a csepregi Boldogasszony tavon. 18-as állásra esett a választás mert nagy területet lehet horgászni és a szép nagy fűzfáktól szinte egész nap árnyék van. Hétfőn 12 óra körül végeztünk a szokásos kipakolás etetés rituáléval és ezt követően 1 órán belül már el is húzta a csalinkat egy szép 11+ tükrös.

Aznap még volt 1-2 kapás és 2 kisebb 8 kg körüli ponty főként 14mm-es Ghost Pop-Up Red Berry tetszett nekik.

Az éjszaka ezután eseménytelenül telt. Másnap sorban jöttek a 8-9 kg körüli pontyok és sikerült fognom egy 12,5 kg-os gyönyörű tövest.

Éjszaka megint csak nem volt kapásunk. Szerdán hidegfront előtt reggel volt egy halunk azután egész nap semmi. Most éjfél körül indultak csak be a halak és egészen reggelig folyamatosan húzták.

Leginkább a 30 mm-es Cream Dream jött be nekik. Aztán csütörtökön isvolt pár halacska és egy 9 kg-s tövessel zártam ezt a pecát pakolás előtt.

Összesen 20 db halat fogtunk körülbelül ezekből 5 db volt a 10+os. Nagyon élveztük és végre pihenhettünk egy jót. Köszönjük a csalikat Csabi.
Hajrá görbüljön mindenkinek!
Üdv Réka és Dani!