Köszönöm Duna!

Egy újabb feledhetetlen pecán vagyunk túl Ricsi barátommal a Dunán!Közeledett a hétvége folyamatosan néztük az előrejelzéseket ami azt mutatta nem lesz egyszerű az éjszaka. Ami nekünk nem kedvez az bizony a halak kapókedvén annál inkább! Erős viharos északnyugati szél és záport jósoltak!

Péntek délután mikor megérkeztünk a helyszínre tudtuk,hogy éjszaka ponty parádé lesz amint megérkezik a hidegfront!

Gyorsan a botokat be is élesítettük. Dobáltunk botonként  15 szem 24 mm- es  golyókat  etetésnek. Az első kapásra sokáig nem is kellett várni egy igazi füstölős kapásra lettem figyelmes. 20 perces fárasztás után sikerült szákba terelni ezt a hibátlan 14 kg-os Full fruit zabálót. Tökéletes hal volt szája horog szűz volt.

Gyors fotózás után vissza engedtük a halat és a botot vissza is dobtam a helyére. Ahogy besötétedett és megérkezett a viharnak az előszele botok sorban füstöltek el szebbnél szebb halak kerültek lencse végre egy kép erejéig.

5 darab halat sikerült fogni 11 kg-os volt a legkisebb és 19,20 a legnagyobb! Csalinak mint már tökéletesre vizsgázott  Full Fruit golyót és Deep sea world-t vittük magunkkal!

Nagyon szépen szeretnénk megköszönni Csabinak és az egész CFB team-nek a nagyszerű munkájukat hiszen a csalitok nélkül ez nem sikerült volna!!!!