Családi élménypeca a Carplove horgászparkban

Sziasztok! 2020. Július 5.-én érkeztünk egy másik kis családdal a három napos horgászatra a Carplove horgászparkba, ahol már közel négy éve nem jártunk! Erre a horgászatra Green Herbs, CCP, Full Fruit és Bird Food bojlikkal érkeztem!

 Etetésnek ugyanezeket a bojlikat használtam kevés pellet kíséretében! A kettes állást foglaltuk el, majd gyors táborállítás,  kipakolás és indulhat a horgászat kettő db bottal!  

Első este kb. hét óra felé kezdtem a pecát, ami tízig tartott, mert nagyon fáradt voltam és szerettem volna magam kipihenni! Ez idő alatt sikerült kettő db pontyot fognom, az egyik 10+, a másik 11.20kg volt!

 

A második nap reggelén gyors behúzás és elindult a haddelhadd! Szinte óránként jelzett a jelzőm és kb. minden negyedik kapás DUPLA volt! Kedves feleségem segített fárasztani és meg is fogta első nagyobb halát, egy 8 kg-os ponty személyében!

Ezen a napon este kilencig fogtunk körülbelül 15 db. pontyot 8-14 kg. közötti súlyban! Sajnos utána ki kellett vennem a botokat, mert egy óriási hidegfront érkezett, nem kevés esővel, ami hajnalig kitartott!

Harmadnap reggel behúzás után fél órával lassú komótos kapással érkezett  a horgászat legnagyobb hala, egy 17.80 kg bajszos személyében!

Este kilencig ezt követte még kb. 15 db kisebb testvére, 8-13kg közötti súlyban!

Éjszaka ismét kint voltak a botok, mert napközben nagyon elfáradtunk! Utolsó reggel mèg sikerült pár db. halat partra terelni 8-12 kg között!

Három nap alatt 35 db pontyot fektettünk a bölcsőbe, úgy, hogy egyik éjszaka sem horgásztam...bele sem merek gondolni mi lett volna ha....!!
Fantasztikus horgászaton vagyunk túl, köszönöm szépen kedves feleségemnek a segítséget, a sok fárasztást, nagyon ügyes volt.
Szofinak (9 éves) külön köszönet a merítésekért! Csak így tovább!

Köszönjük szépen a vendéglátást  Horváth Péternek és a halőrnek!  Köszönet Knitli Sándornak a SEDO termékekért és Horváth Csabának a remek csalikért!

Catch and release!