Black Panther bojli teszt Fehérvárcsurgón

Az augusztus 20.-ai hosszú hétvégén a fehérvárcsurgói-víztározóra látogattunk el az 5/b állásra, ahol igazi nyári, kánikulai időben volt részünk. Mind emellett elég zsúfolt volt a vízpart, így fel volt adva a lecke a teszt fázisban lévő BLACK PANTHER bojlinak.

Ez a csali a nagy sikerű PINK PANTHER golyó alapjaira épül, mellyel korábban már szép eredményeket értem el a tározón, ezért bátran kínáltam fel fekete verzióját, 24mm-es átmérőben a hajszálelőkéimen.

A bójánkat most dobó távon, a parttól 120 m-re helyeztük el, ahol a jelenleg még alacsony vízállás mellett 3 m-es vízoszlopot mértünk. Csalogató anyagnak felezett, és egész BLACK PANTHER bojlit, és némi XL, ÉDES, CSÍPŐS, FŐTT TIGRISMOGYORÓ-t juttattunk be.

Az uszonyosok az éjjeli, és délelőtti órákban voltak aktívak. Napközben az igazi strandidőben nehéz volt kapást kicsikarni. A nehezítő körülmények ellenére úgy vélem, hogy szépen teljesített a csali, hisz sikerült a számtalan 5-14kg-os fogás mellett egy 18 és egy 20kg feletti pikkelyest is szákba terelnem.
Néhány kép a horgásztúránkról:

Termékek, amiket Attila használt:
www.cfb-shop.hu/BLACK-PANTHER-TESZT-BOJLI-KESZLET-EREJEIG
www.cfb-shop.hu/HOT-TIGERNUTS-CSIPOS-EDES-TIGRISMOGYORO
#cfbteam #carpfriendbaits #cfbBlackPanther #summer_fishing #carp #grasscarp #Fehérvárcsurgó
Berregi Attila, Csaba Horvath, Balázs Hirsch