Teszthorgászat a Csepel-szigeten

Sziasztok! 2020. Július 31.-én érkeztünk Lukács Károly csapat társammal egy 48 órás horgászatra a Csepel Sziget Holdfény bányatóra! Erre a túrára kétféle teszt bojlit hoztunk magunkal 20-24 mm méretben és ugyanezeket a bojlikat használtuk etetésnek is, tigrismogyoró és pellet kíséretében!

A horgokat a SEDO termékekből választottuk ki, méghozzá a jól megszokott CurvX, CurvX Wild, Open Walter LS és a Wide Gape CL 4-es és 6-os méretekben!

Táborállítás után a szerelékeket 120-130 méteres távolságban helyeztük el, 4-5 méteres vízmélységben. Az első 24 órában sikerült több értékelhető halat meríteni, amelyek súlyai 9-18 kg között voltak.

A második 24 óra változatlanul telt, csak a halak súlya változott 11-17 kg  között! A kettő legnagyobb hal súlya 16.90 kg amit Karesz barátom fogott, a második pedig egy 17.50 kg bajszos, amit én fektettem a bölcsőbe!

Csalinak Cfb Belachan & Squid és Black Panther teszt bojlikat használtuk és a halak 80 % át az első bojli adta! Köszönjük szépen a csalikat Horváth Csabának és a Sedo termékeket Knitli Sándornak! Görbüljön mindenkinek, beszéljenek a képek!