5 éjszaka Nagykállón

Szia Csabi! Írtam akkor egy rövid beszámolót ahogy megbeszéltük. Még egyszer köszönöm a szuper csalikat. Utolsó pillanatban úgy alakult hogy el tudunk menni a Nagykállói horgásztóra egy jó kis túrára 5 éjszakára. Így gyorsan kellett szerezni megfelelő csalit. Tamás barátom javaslatára CFB mellett döntöttem. Zitától meg is kaptam Csabi számát és már hívtam is.

Csabitól megkaptam a csalikra a javaslatokat és másnap már meg is érkeztek a golyók postai úton. A túra minden képzeletet felülmúlt a Hot Bird és a Corn + végig működött. Annyira hogy sok 15+ 18 + 2db 19+ és 2 db 20 + halat sikerült partra segíteni.

A két db 20 + egy 24,5 és egy 22 kg töves mindkettő a Hot Bird-re csábult el. Utolsó éjszaka pedig a pontot az i-re , a Rock barackos chilis horogcsali hozta meg. Amit éjszakánként mindig felraktam hogy a törpék ne zaklassanak. Raktam mellé pár szem Green beast és Green herbs golyót. Egy 22,5 kg nyurga lett az eredmény.

Nem volt még ilyen pecában részem. De remélem a CFB-nek köszönhetően, nekem és mindenkinek aki használja ezeket a kifogástalan minőségű bojlikat, sok ilyen élményben lesz része.
Gál Attila