Széki tavi horgászat tesztcsalikkal

Szia Csabi! Ismét kijutottam egy rövid 36 órás pecára az egyesületi vizemre. Sajnos több idő nem állt rendelkezésemre, egyéb elfoglaltságok miatt,de így is tartalmas horgászatot tudhatok a hátam mögött, melyen az új bojliknak jutott a főszerep. #BlackPhanter #BelachanSquid

Megérkezésemet követően 2 bóját helyeztem el, az egyiket 100 méter környékén, itt 3,5 méteres víz volt kb. 20cm közepes iszappal, melyet 15 szem Belachan Squidel etettem meg. A másikat 120 méter körül 3,2 méteres vízben, viszonylag kis iszapon, melyet pedig 15 szem Black Phanterrel etettem meg.

Mire a 2. botot húztam be, már a csónakból hallottam, hogy Black Phanterre már jelentkező van. Sajnos mire kiértem, és felvettem a botot már összeszedte a szomszédok bójáját, így halvesztés lett a vége, mert nem tudtam kiszabadítani. De megállás nem volt, mert 5 perc múlva húzta a másik szereléket is, melynek eredményeképpen egy  15,4 kg-s tükröst szákolhattam.

Táborállítás közben még sikerült lencsevégre kapnom egy 13,9-es tükröst, melyet egy  6,5-es társa követett. Az este és az éjjel eseménytelenül telt, jutott idő szalonnát sütni, iszogatni, és beszélgetni. Reggeli frissítés után ismét elkapták a halak a ritmust , és szépen jöttek egész nap 6 kg-tól egészen 14,5 kg-ig. Innentől már csak egy kölyök harcsát sikerült éjjel fognom. Reggel fájó szívvel, de mégis boldogan indultam haza,mert várt már a család.

Összesen 8 db 10 kg feletti halat fogtam, melyek 4-4 arányban osztoztak a felkínált új teszt bojlikon. 10,5kg-s átlagsúllyal zártam ezt a 36 órát. Az új bojlik kiválóan működtek, köszönöm, hogy részese lehettem a tesztelés utolsó szakaszának.

 Üdvözlettel

Csizmadia Tamás

#CFB

#BlackPhanter

#BelachanSquid

#BarátságbanAHalakkal