1 éjszaka az egyesületi vízen

2020.09.11 reggel érkeztünk meg társammal az egyesületi vizem partjára. Az évszakhoz képest meleg idő volt. 2 éjszakát terveztünk, de sajnos másnap délután össze kellett pakolni, és hazautazni.

Helyválasztásunk most a tó egy mélyebb részére esett, ahol 5-5,5 méteres vízmélység van. A tó medre előttünk egyformán iszapos volt, ami kb. 20-30 cm-t jelent,néhol kicsit keményebb, néhol pedig puhább iszappal. Helykeresés, és táborállítás után a helyükre kerültek a botok,és vártuk a jelentkezőket. Csalik amiket ezen a túrán használtam: Banana boy, és a Belachan Squid 24-30mm-es méretben.

Sajnos csak 13:00 óra körül szólalt meg a jelzőm ,de ekkor 10 perc alatt elsült mindkét botom,mely után egy 9 kg-s és egy 15,4 kg-s pontynak örülhettem.

Sajnos a folytatás nem volt az igazi, estig még 2 halat sikerült fognom, melyeket 7 kg-val  és 12,10 kg-val mérlegeltem.

Az éjszaka 1 kisebb ponty, és 2 kis harcsa jelentkezett. Másnap reggel a frissítés után 3 kisebb ponty tette tiszteletét, majd pedig egy 9,5 kg-s illetve egy 10,9 kg-s tövessel fényképezkedhettem.

Délután jött a telefon, sajnos menni kellett haza,így a 2 éjszaka helyett csak egyet sikerült a tóparton tölteni. Kicsit keserű szájízzel pakoltam össze, de azért ezalatt a rövid idő alatt is sikerült szép halakat a fényképezőgép elé tartani. Kapásszámban egyformán dolgozott mindkét csali,de most a Belachan Squid adta a darabosabb halakat.

Köszönöm a kiváló csalikat!

#CFB - Barátságban a Halakkal

#BananaBoy

#BelachanSquid

#Székitó

#C&R