Hácsi feeder horgászat

Sziasztok! Egy hosszabb kihagyás után kilátogattam a Hácsi Tölgyes horgásztóra. Az elmúlt nehéz időszak után most jó esett lemenni a kedvenc tavamra és itt egy kellemes napot eltöltenem. Reggel nyitásra már lent is voltam a parton.A szigettel szemben a kettes horgászhelyet foglaltam le. Ez a tavon az egyik kedvenc állásom, ami sok szép halat adott már az  elmúlt évek alatt. :)

Kétféle etetőanyaggal készültem a mai pecára. Az egyik CFB "Cheese sajt" Method mix, míg a másik 2mm-es halibut mikropelletből állt. Mint mindig, most is method technikával vettem üldözőbe az uszonyosokat. 10-14 mm-es csalikat használtam, Wafters és pop-up formában a CFB kínálatából, 8-as horoggal csalitüskén felkínálva.


A mostani horgászatra is az elmaradhatatlan botpárosomat hoztam magammal a Croco F1 Feeder és a 390-420 Super Multi feeder "személyében".


A reggel igaz kicsit nehezebben indult, de ahogy melegedett az idő, úgy jött meg a halak étvágya is. A nap legszebb hala délután érkezett meg egy 9,6 kg-os amur személyében. Sajnos volt két halvesztésem is, ebből az egyik valószínűleg egy mini "tengeralattjáró" lehetett mert igazából semmi esélyem nem volt ellene!


A nap végére 10 pontyot, egy amurt és több méretes kárászt sikerült a merítőbe terelni.


Nem hiába, de a kedvenc tavam most sem hazudtolta meg magát! :) Szép és nyugodt környezet, szebbnél-szebb halakkal és nemegyszer komoly kihívásokkal! :)


Csalik amiket használtam; https://www.cfb-shop.hu/CFB-GHOST-PopUp
https://www.cfb-shop.hu/GHOST-2in1-PopUp
https://www.cfb-shop.hu/METHOD-MIXEK-1kg
Köszönöm; Csaba Horvath "CFB" :)
Kristóf Tóth, Attila Tóth;Croco Fishing