Sweet Bee teszt decemberben Móron

Ősszel már adódott lehetőségem kipróbálni a jövő évi, édes újdonságot, az EPER-MÉZ “SWEET BEE” golyót, ami abba az időszakba remekül teljesített. Furdalt a kíváncsiság, hogy bő 1 hónappal később, a néhány fokos vízben hogyan teljesítene. Némi EXTRA CSILIS, FŐTT MAGVAK, és 4 mm-es FEEDER PELLETT kíséretében, 20mm-es átmérőben kínáltam fel a csalit a móri pontyok előtt a már mostanra megszokottá vállt, hideg, borongós, kissé szeles időben.

Rajtunk, pár pergető horgászon, és a halőrön kívül más nem tartózkodott a vízparton, így igazi télies hangulat uralta a tavat.

A hollók károgása mellett jelzőm hangja is többször megtörte a csendet. Elsőként a kisebb példányok ízlelgették meg a mederrel kontrasztos, pirosas, magvakkal dúsított bojlimat, majd ahogy fordultunk bele a délutánba a termetes egyedek is kedvet kaphattak a táplálkozáshoz.

A déli harangszó után nem sokkal egy 15 kg feletti uszonyos, majd fél órával később egy 20 kg-nál is súlyosabb gyönyörű, téli pikkelyest csábított el csalim.

Feledhetetlen élmény volt ezeknek a darabos bajszosoknak a fárasztása a letisztult vízben, majd megcsodálása megörökítés idejéig. A napnyugta hamar eljött, amivel együtt rövid, de annál tartalmasabb, csodás horgászatunk is befejeződött. A csali bebizonyította fogósságát ebbe a fagypont közeli vízbe is. Hasonló téli pecákat kívánok minden sporthorgásztársamnak!
Néhány kép még erről a decemberi, rapid horgászatomról:

Termékek, amiket Attila használt:
http://www.cfb-shop.hu/Sweet-Bee-2021-Eper-Mez...
www.cfb-shop.hu/FRISS-FOTT-MAGVAK
www.cfb-shop.hu/Feeder-Pellet-2-3mm-1kga
#carpfriendbaits #cfbteam #cfbEperMéz #cfbSweetBee #baratsagbanahalakkal #winter_fishing #winter_carp