NBBH beszámoló 2020

Vannak emlékek amik az ember életében mint egy tűzzel égetett seb maradnak meg örökre! Talán ha egy mondattal kellene jellemezni  az idei verseny horgász feelingjét így foglalnám össze! Azért ne szaladjunk ennyire előre! Idén is mint mindig hosszas készülődés tervezgetés és izgatott várakozás előzte meg az indulás előtti pillanatokat!

A CFB palettájáról két bojlira esett a választásunk egy édes és egy májas jelllegűre! Szokásos mindenre felkészülés és rengeteg felszerelés került fel kisteherautónk platójára!  Révfülöpre érve már vágni lehetett a feszültséget a levegőben a helyhúzás előtt! A mi helyünk végül a capstore szektor 20. helye Pálköve lett.

Helykeresés után sikerült több távolságban elhelyeznünk a bójáinkat! Horgászatot az első 5 napban a viharos szél és a rengeteg hínár nagyon megnehezítette a vitorlások és hattyú fárasztások már csak hab volt a tortán!

A 3.naptól a szél megfordulása meghozta a pontyok kapókedvét! Szinte minden bójánk adott halat! Folyamatosan a nap minden szakában voltak kapásaink a darabossabak is megérkeztek! Végül a 8 legnagyobb halunk 114.8 kg össz súllyal a szektor 7. helyen és az összetettben pedig a 38. helyre volt elég!

Nagyon örültünk és a végére nagyon el is fáradtunk összesen több mint 30 pontyot sikerült szákba  terelnünk! Rengeteget dolgoztunk és azt hiszem mindenki nevében mondhatom hogy életünk legjobb pecája volt a 2020-as NBBH! Mindenkinek köszönjük a szurkolást a biztató szavakat kommenteket! Jövőre újra bevesszük a Magyar Tengert!