Lökösházi élmények

A két kapitális méretű pontyom mellett szót érdemel pár kisebb hal is, hisz ők is hozzájárultak ahhoz, hogy egy igazán jó peca kerekedjen az év utolsó túrájából! Az ott eltöltött egy hét alatt ismét bebizonyosodott, hogy nagy halakat nem csak nagy csalikkal lehet megfogni!

Nagyon sok dolgot figyelembe kell venni, 200%-ot kell belerakni a helykeresésbe és a lépésről lépésre kell haladni a megkezdett úton! Én ezen a horgászaton összesen 9 helyet térképeztem fel, etettem és horgásztam! De nem horgásztam túl egyiket sem! Szerintem nagyon fontos az, hogy ha egy hely adott egy jó halat , akkor azt pihentessük egy-egy napig.

Viszont ha a meghorgászott hely kisebb méretű halakat ad, akkor azt otthagyom! Ennek az oka az, hogy nem a 100. 4kg-os ponty után akarok nagy halat fogni! Ezt nem tekintem nagyhalas horgászatnak! Eddigi írásaimban nem esett szó a használt csalik mennyiségéről.

Egy hét alatt mindösszesen 4,5kg Corn+, Togernut és Pink Panther bojlit használtam el vegyes méretekben (16,20,24mm)! Ennek nagyjából 1/3-át áztatva, 1/3-át felezve, a maradék 1/3-át pedig úgy ahogy a zacskóból kiöntöttem! Minden etetéskor egy marék bojlit szórtam csupán a hordom köré.

Én most egy időre szögre akasztom a kabátot ami az egy hetes nagyhalas pecákat illeti, ugyanis épp úton van a kislányunk úgyhogy most minden időmet erre szentelem.


Köszönöm mindazoknak akik támogatták a munkásságom és egy-egy like-al vagy biztató kommenttel erőt adtak!

Mindenkinek halban gazdag horgászatokat kívánok! Jövőre találkozunk!!
Pacsi!

#cfbteam #cfbpinkpanther #cfbcorn #cfbpinkpanther