Első beszámolóm - Mórocz László

Sziasztok! Mórocz László vagyok többféle módszerrel horgászok, de a legjelentősebb a method feeder módszer. Tavalyi évben 3. alkalommal indultam a method országos bajnokságon, a legjobb eredményem egy szektor 2. hely volt, ami ebben az erős mezőnybe a magyar feederes társadalmat jellemezi nem olyan rossz.

Persze lehetne sokkal jobb is és ezen dolgozom. A 2020-s évtől támogat a CFB csapata és ez sokat dobott rajtam. A kiváló minőségi termékeiknek köszönhetően sok kisebb versenyen sikerült jó eredményt elérnem.

Szerencsére van utánpótlás mert a lányom is horgászik és tavaly ő is elkezdett feederezni. Nagyon ügyes, több jó eredménye is volt a tavalyi évben. Persze elsőnek a finom szerelékes úszós módszert tanítottam meg neki mert az az alap szerintem.

És hát mi egy igazi horgász család vagyunk így anyukám sem maradhat ki a halfogásból és általában ő fogja a legnagyobb halat egyszerűen bevonzza őket.

A vírus helyzet kicsit tönkretette a szezon végét mert sorban maradtak el a versenyek de azért horgászni lehetett és hideg ide vagy oda de a halak eszegetnek.

Már alig várom, hogy beinduljon a versenyszezon és kipróbálhassam a CFB 2021-s újdonságait.

Ezúton is köszönöm a CFB és Horváth Csaba támogatását!