Tavaszi fogás

Hét elején elkészítettük a frissen kapott Redarmy és Monsterfish mixeket. Ezek után nem volt más dolgunk, mint szombaton felkínáljuk a halak számára. Szerdai naptól naponta 40 szem 20 mm-es bojlival szoktattuk a halakat a bója köré.

Tavaszi fogás

Az etetést 100 m-re helyeztük el,vízmélység 3,1 m volt. Korán reggel érkezünk a tóhoz,még sötét volt mikor a botok a helyükre kerültek. Csalinak egyik botra fél szem CFB Redarmyt raktunk 3/4 szem CFB The Red pop uppal kikönnyítve. Második botra fél szem 20 mm-es Redarmy került+ fél szem az új Green Beast popupból.

Tavaszi fogás

Felszerelés előke hagyományos hajszálelőke az Ashima C410 es 4 es horgon.

Bő fél óra várakozás után kapás, a RedArmy+GreenBeast hóember csalira. Erőteljes kirohanások után egy gyönyörű 10 kg-os ponty került a szákba.

Tavaszi fogás

C&R! Ismét csalizás, etetés 10 szem bojlit csöveztünk és vártuk a következő kapást.

Tavaszi fogás

Kezdett pirkadni és már is kapást jelzett a jelző a frissen csalizott RedArmy+Green Beast hóember csalinkra. Rövid fárasztás után egy szép 4,6 kg-os pontyot fényképeztünk.

Tavaszi fogás

Fertőtlenítés után visszanyerte szabadságát. Újra csaliztunk, 10 szem bojlit szórtunk a bójához, remélve,hogy helyben maradtak a halak.

Közben a szél erőteljesen rákezdett,az eső csöpögött ,felhők hada közeledett.Megjött az igazi nagyhalas idő. Alig 15 perc elteltével erőteljes kapás jelentkezett a Redarmy+The Red pop up kombinációra.

Bevágás után a hal egyből a felszínre jött. A bója mellett megpillantottunk egy hatalmas farokuszonyt. Ekkor már tudtuk, nem kis hallal van dolgunk. 20 perces fárasztást követően sikerült szákba terelni ezt a gyönyörűséget.

Tavaszi fogás

Gyors fertőtlenítés után,áthelyeztük a mérőzsákba a hala.Új egyéni csúcs és egyben tórekord is. A mérleg 26,4 kg-ot mutatott.

Tavaszi fogás

Nagy volt az öröm és egyben hihetetlennek tűnt,hogy 4 óra peca alatt 3 gyönyörű pontyot sikerült kifogni ugyanazon csalikombinácival. Ezen a napon sem bírtak a halak ellenállni a minden időben fogós CFB Redarmy csalinak,melyetez alkalommal CFB The Red pop uppal kínáltunk fel.

Mindenkinek sikerekben gazdag horgászatot kívánunk!


Üdv. Ádám és Oszkár
Carp Friend Baits Team
Barátságban a halakkal