Betain

Feeder Method és Nagyponty "Bojlis" horgászatnál gyakran felmerül tőletek horgászoktól a kérdés , mivel lehet fokozni az etetőanyag ,csali, method mixeket, mit mivel érdemes keverni ízesíteni a már kész etetőanyagokat. Mivel a horgászok Mindig szeretnének újat vagy eltérni akár a szomszédtól és persze többet vagy nagyobb halakat fogni.

Most ebben próbálunk segíteni nektek , bemutatunk pár adalékanyagot természetes kivonatokat ízesítő anyagokat. Ma a sorban  egy  étvágyfokozó anyag  melyet világszerte használják aqua kultúrákban  haltakarmányokba keverve   

BETAIN 

 

Betain

 

Betain fontos szerepet játszik évtizedek óta az aqua kultúrákban mint étvágyfokozó serkentő anyag. A betain vízben jól oldódik. Hőstabil teljesen nem kell félni ,hogy főzés során „elfőne”.

Ajánlott 20g-40g/kg adagolás bármilyen bojli készítésekor, de akár etetőanyag, pellet, magvak készítésekor is használhatjátok.

Frissen elkészült bojlit szórjátok meg, hempergessétek meg betainba hagyjátok, hogy a csalira rászáradjon és ezt tegyétek félre csalizni. Vagy etetés előtt kevés bojli dip + CSL likőrrel locsoljátok meg az etetőanyagotokat és szórjátok meg kevés betainnal.


Feeder Method horgászatok során etetőanyagba keverve tudjuk fokozni method mixünket vele vagy akár csalit belemártva por dipként is használható , vagy csak megtöltött kosarat szorjátok meg vele!

 

Carp Friend Baits Team - Barátságban a halakkal

Vonalban