Merenye 2011

Merenye!

Kicsit késve szombat este érkeztünk meg Merenyére a 6/6 os helyre Csabi barátommal. Mire kipakoltunk besötétedett behúztuk a pecákat találomra és megittunk pár frissitőt és nyugalomra tértünk.Másnap reggel a szomszédaink elmentek így le tudtunk bójázni rendesen és kezdődhetett a horgászat . Radarom segítségével találtam 2 kemény placcot, ilyen kemény placcal még merenyén nem találkoztam de a 3. botomat azt iszapba raktam. Erre a botra a MonsterFish-t csaliztam míg a középsőre pellet került majd az elsőre RedArmy.

 

Pelletet úgy húzták a 2-5 kg halak ,hogyha nem cserélem le akkor az aksi hamar feladta volna így erre a botomra a MonsterFish-Spice golyó került ez a csali lett

a túra favoritja.Frissen horgászat előtt készitettük el MonsterFish mixhez adtunk par füszeres kiegészitőt es Hot Demonnal izesítettük.
Éjszaka csendesen telt majd frissítés után elkezdődtek a kapások.
Egész nap délelőtt a kissebbek délután viszont a nagyobb halak jelentkeztek.Társam Csabi viszont éjszaka volt aktív ez számomra érdekes mert nappal szinte alig volt kapása.

Csabi első hala 15.70kg a RedArmy-val csalizott horogra érkezett.

Én hamar 1órán belül válaszoltam egy 14.40-es tövessel ez a hal is a RedArmyra jött.

következő kapás este 6 kor jelentkezett 14.70kg os töves személyében. MonsterFish volt a csali.

éjszaka csendesen telt. reggel viszont a MonsterFish megszólalt egy duci tükrös húzta mely 12.95kg volt.

majd délben ismét aMonsterFish-Spice volt a nyerő 11.8kg tükrös.

következő kapás sem váratott magára sokáig délután 4kor gyönyörű 15.7kg töves

A következő esemény társam bravúrja büdöskukoricával 70 cm vízben nádfal elől 14kg os tükrös.

Majd 7.10kg amúr és kissebb pontyok egész éjjel nemaludtunk folyamatosan húzta a hal.

de már szerdánál járunk délután fél 5 13.30kg töves ismét a MonsteFish-Spice volt a nyerő.

A következő 24 órában nem fogtam értékelhető halat csak kis testű halak érdeklődtek a csalik iránt a nagyok teljesen eltüntek. Következő jobb hal csütörtök délután 17:30kor érkezett egy 12.35kg os tükrös személyében

Beindultak a nagyobbak amire vartunk 18:40kor 16.00kg os gyönyörű töves persze a MonsterFish-Spice-ra innentöl kezdve csak a MonsterFish-Spice-al csaliztam mert a többire csak kisebbek érkeztek folyamatosan.

éjszaka fogtam egy csúnya szakadt farkú tépett szájú tükröst,súlya 14kg

valamint még egy 12.10 kg os tükröst

ezt a két halat éjfélig megfogtam és innentöl Csabinál elszabadult a pokol. Kukoricaval etetett a nád előtt és folyamatos kapása volt. 7kg amúr

valamint a MonsterFish-el fogott két 10+ost pontyot

másnap reggel csali frissítés és jöttek a szokásos kissebb pontyok.
Majd délután 2 kor elhúzta a RedArmyt egy 12kg os tükrös.

majd nemsokkal ezutan újra a RedArmyra kapás ,gyönyörű 16.50kg os tükrös közel fél órát fárasztottam,bivaly erős volt.

Sikerült vissza vinnem a MonsterFish-Spice-al csalizott botomat, kiérek és a középső botomon kapás ezen is a MonsterFish-Spice bojli 16.40kg töves ezt a halat csónakbol fárasztottam élvezetes negyed óra volt.

Partra értem a MonsterFish-Spice- t ismét elhúzta egy 13.10kg os tükrös .

Teljesen le lettem fegyverezve az összes botom a stégen . Gondoltam akkor majd megvacsorázom és utána frissen újra kezdem a pecát.
visszahordtam a botokat az utolsó éjszakára amikor már csak két kapásom volt két kisebb ponty személyében legalább ráaludtam a szombat reggeli pakolásra
A horgászat gyorsan eltelt azt hiszem 17 db 10+ost fogtam+ rengeteg kisebbet az alap monsterFish-el 1db 10+ost fogtam 10.50est a RedArmy közepesen teljesített folyamatosan adta a halakat de a MonsterFish-Spice /alap MonsterFish mix megspékelve a fűszerekkel /az volt a nyerő ezen a horgászaton.
Mindenkinek hasonló eredményes ,mozgalmas horgászatot kívánunk társammal 2012 es évre.

Horgászbaráti üdvözlettel

Balázs Jenő