Tisza-tavi és tiszai horgászatom

Igen csak érdekes 2 héten vagyok túl.  A Tisza-tavon horgásztam parton 1 hetet, sok kisebb pontyot fogtunk. De szerencsére a hét vége felé sikerült megfognom eddigi legnagyobb Tisza-tavi pontyomat 8,5kg-al. A Tigernut 20mm bojli tetszett meg neki.

Majd következett a második hét ahol úszó stégről horgásztam meg az élő Tiszát. Itt is kisebb nagyobb hullámvölgyek voltak. Fogtam jó pár kicsi pontyot, de ugye nem értük jöttünk! Majd sikerült egy 7,5kg-os pontyot kifognom az élőről! 4 szem 10mm Birdfood bojli keltette fel az érdeklődését. Nagyon örültem, hogy végre 5kg feletti halat tarthatok a kezemben.

Ezután ismét csak kisebb halakat sikerült fognom. De nem csüggedtem folytattam tovább kitartóan a horgászatot. Ez meghozta gyümölcsét és horogvégre csaltam egy 16kg-os tövest! Életem fárasztásán vagyok túl mivel a picker botomat húzta el, laza 25-30 percet küzdöttünk egymással. Sajnos közös képet nem tudtam vele csinálni mert itt már egyedül voltam. Full-Fruit bojli Cream-Dream pop up könnyítéssel. Aztán nagyon nagy örömömre megfogtam életem eddigi legnagyobb pontyát és az első nyurgám is egyben 18kg-ot nyomott eme gyönyörűség. Full-Fruit bojli Cream-Dream pop up könnyítéssel.

Nem volt egyszerű túra, de végeredményben hatalmas élmény volt számomra. Egyéni rekordjaimat is sikerült megdöntenem (leghosszabb horgászat, legnagyobb hal, és az első nyurga ponty) szóval tényleg nagyon nagyon élveztem!

Carp Friend Baits - Barátságban a halakkal