Első túra a Robin Red bojlival

Október elején lehetőségem adódott kipróbálni a 2020-ban megjelenő Robin Red nevezetű új csalit a Carp Friend Baits palettáról. Első benyomásom a csaliról rögtön az volt amikor kézbe vettem,hogy meg van a jövő évi kedvenc.72 órát sikerült próbálgatni egy kis kavics bánya tavon,ami igen nagy nyomásnak van kitéve egész évben.
Megérkezésemkor egy nagyon segítőkész,korrekt Tulajdonost ismertem meg Kota Béla személyében. Nagyon részletes információkat kaptam a horgászhelyről.

 Gyors szomszédolás következett,infó szerzés miatt,ahol kiderült,hogy két napja nagyon megállt a halfogás,ezért a minimális etetés mellett döntöttem.Ez úgy nézett ki,hogy 1 szem 24 mm Robin Red bojli került a hajszálelőkére,mellé még 5 szem az etető hajóba,5 szem halibut pellet és egy marék tigrismogyoróval együtt.

Mint utólag kiderült jó döntés volt a minimális etetés,ugyanis sikerült 8 kapást elérni amiből 6 hal szákba is került. Azt gondolom ismét debütálni fog jövőre egy remek csali a Carp Friend Baits-től.

Itt is szeretném megköszönni Horváth Csabának a lehetőséget,hogy kipróbálhattam ezt az új csalit,és az élményt amit kaptam!!!!!
Nekem fix helye lesz a csalis táskámban ennek a csalinak az már biztos!!!

Köszönettel:Tóth Róbert

www.cfb-shop.hu www.cfb.hu #cfbteam #carpfriendbaits #cfb #cfbrobinred