Csoma László túrái

Csoma László egyéni rekordja. Véget ért rövidke pecám a Király ponty horgásztavon. Kicsivel több mint 24 órát tudtam hódolni a szenvedélyemnek és megajándékozott a tó egy gyönyörű lakójával. :) Két fajta csalit vittem magammal Ria Ria Hungáriát és Full Fruitot 20 mm-es méretben. Az utóbbinak köszönhetem a túra halát ami egyben az új rekordomat is jelenti a maga 20.50 kg súlyával.

Etetésnek pár szem halibut pelletet és pár szem bojlit tettem a kishajóba. Az időjárás még nagyon kegyes hozzánk mindenki használja ki ezt a jó időt. Köszönöm Atilla hogy ismét nálad lehettünk, Csaba neked pedig a remek csalit ami most sem hagyott cserben.

Az év utolsó hosszú hétvégéjét az Arizóna horgásztavon töltöttem. Mivel nem horgásztam még ezen a vízen ,csak fórumokból tudtam hasznos infókat megtudni a tóról. Csalinak amur bojlit választottam, azért mert nagyon belopta magát a szívembe és sok szép halat köszönhetek neki. Egyik botomon dupla 20-as csali volt, míg a másikon 1 szem 24-es megfaragva . Etetésemet halibut pellettel egészítettem ki . Az első kapás nem váratott sokáig magára aminek egy szép töves lett az eredménye. Ahogy sötétedett úgy nőtt a kapások száma is amit egy kisebb tükrös, majd a túra legnagyobb hala követett a maga 18 kg súlyával . Mivel egyedül voltam nem volt egyszerű megoldani a fotózás, de így is nagyszerű horgászatot tudhatok magam mögött :)
Köszönöm ismét a remek csalikat! Mindenkinek hasonló horgászatot kívánok erre az őszi időre!

Görbüljön mindenkinek!