48 órás túra a Nemesnádudvari tőzeges tavakon

Sziasztok! Decemberben az előrejelzéseknek megfelelően továbbra is enyhe időben volt részünk a hónap közepe után,így egy 48 órás horgászatra vállalkoztunk a Nemesnádudvari tőzeges tavakon,mely számomra meglehetősen jól sikerült.A horgászat alatt időnként élénk déli széllel,de kellemes időjárás volt a nappali órákban +10 fok feletti hőmérsékletekkel.Az éjszakák is fagymentesek voltak,szuper időt teremtve ezzel egy késő ponty és tokhal horgászatra.

Számtalan húzós kapást tudtam kicsikarni a kis méretű pop-up csalikkal,többek közt Smoky fish és Grean beast,de a legtöbb sajnos valami oknál fogva nem akadt. Az első éjszaka 2 halat sikerült fogni egy 6 és egy 9 kilóst,melyek egy faragott Red dream és egy hóember csalizású Monsterfish+Smoky fish pop up-ra jöttek.

A nappali órák eseménytelenül teltek,szinte mindkét nap,de "üres kapás" egy-egy előfordult. A második éjszaka meghozta az áttörést és sikerült egy csali változtatásnak köszönhetően is egy 26 kg-os tokot,illetve egy 16,80-as tükörpontyot a szákba terelni.

Ezek a halak egy 24 mm-es Pink panther lefaragott bojlira jöttek 14mm-es felezett Smoky fish pop uppal kikönnyítve,szintén hóember csalizással! Etetésnek PVA tasakokban minimális mennyiségű mikropellet,illetve bojli került minden újrahúzásnál.

Termékeinket az alábbi linken találjátok:
www.cfb-shop.hu www.cfb.hu
#cfbteam #carpfriendbaits#cfbfeedermethod #cfb