Képek '19-ből CFB csalikkal

Az elmúlt évben nagy figyelmet szenteltem a gyors, pár órás horgászatokra. Ezeken a rapid pecákon igyekeztem kihozni magamból a maximumot, amihez nagy segítséget nyújtottak a CFB pelletek és method mixek PVA Bagekbe "csomagolva". Személyes kedvencem a Red Berry method mix és Full Fruit Pellet keveréke, csalinak pedig Fluo Oldódó 14x10 mm-es Sunshine Popup.

Az elmúlt évben debütált Pink Panther golyónak rengetek nagy testű halat köszönhetek. Bárhová vittem, sikerült kipiszkálnom vele a darabosabb példányokat. Nálam az egyik tuti befutó lett, biztosan helyet kap a táskámban idén is!

 

A pontyhorgászat mellett szívesen szakítok időt a folyó királyaira, a márnákra. Az ilyen jellegű horgászatokon sajtos method mixet és sajtos popup-ot szoktam alkalmazni.A képen az idei legnagyobb sajtfalóm látható.

Egy késő őszi napon meglátogattam a Pusztakovácsi horgásztavat, ahol sikerült elcsípni néhány pontyot. Köztük ezt a gyönyörű tükröst, ami a nap legnagyobbja lett! Csalinak és etetésnek Pink Panther golyót alkalmaztam 20-24 mm-es méretben!

#cfb#cfbteam#cfbshop#cfbmethod

#cfbcheesepopup#cfbpinkpanther

#cfbmethodpellet #cfbsunshine