2019 évi értékelő

2019 februárban lehetőséget kaptam Horváth Csabától a CFB tulajdonosától, hogy teszteljem a termékeit feeder technikával. Mivel hobbi pecára nincs időm, így csak versenyen tudtam kipróbálni az etetőket és a pelleteket, alig vártam az első versenyt.

2019 Március
Valentin napi kupa Feeder Adventures Szektor 3. helyet sikerült össze hoznom.Etető anyag amit használtam az a Green-Fish volt pellet pedig a Sunshine Ghost-pop up volt ezzel a kombinációval tudtam össze hozni ezt az eredményt egy erős szektorú versenyben. Próbálkoztam a Full Fruit 2mm-es pellettel de az sajnos akkor nem volt jó választás.

2019 Április
Villantó tavi páros versenyen vettünk részt Teleki Kálmán horgász társammal. 69 versenyzővel szemben. Eredményben gazdag horgászat volt, mivel a szektorunkat sikerült megnyerni magas fölénnyel de sajnos az összetetthez kevésnek bizonyult így csak 2-dik helyet sikerült összehozni. 62kg hallal. Beszéljünk pár szót a csalikról is ami ebben a versenyben viszont jó volt nem úgy mint az előző versenyen itt pont az működött ami ott nem nyilván külön tóról beszélünk és az időjárás is sokkal másabb volt. Full Fruit 2mm pellett volt a favorit a hozzá illő feeder pump-pal.

2019 Május!
Fűzespart horgásztóra esett a választás. Ez egy baráti szektor nélküli verseny volt csak az időjárás nem volt kedvező számunkra mert folyamatosan kaptuk az égi áldást eső formában szüntelenül egész verseny alatt. Sok versenytárs úgy döntött,hogy el se kezdi a zord időjárás miatt azért maradtunk 30-bol 17-en gondoltuk úgy,hogy megméretteti magát köztük mi is Teleki Kálmán csapattársammal. Elfoglaltuk a helyünket mindenki oda ült ahova szeretett volna mindenkinek új volt a terep mivel ez egy olyan horgászrész volt ami régóta nem látott horgászt. Ezen a versenyen a kárászon volt a fő hangsúly csak a kárász volt az a hal ami az eredményben számított. Időjáráshoz képest egy nagyon jó pörgős kárászos verseny volt 3. helyet sikerült összehozni 12kg kárásszal. etető anyag amit használtam az a Red cell és Cream Dream keverék volt 50/20%-ban. Csapattársam mellettem foglalt helyet neki kicsivel több mint 10 kg kárász sikerült szákba terelni ezen a hangulatos versenyen.

Csatolok pár fényképet is erről a 3 versenyről.A többi versenyt élményt cikket folyamatosan feltöltöm de ha egyszerre leírnám senki sem olvasná el.


HAJRÁ CFB !!!