Szezonnyitó method horgászat

Évkezdő és egyben teszt horgászat, mert a felmelegedő vizek horgászata a kedvenc időszakom. Ilyenkor szeretek leginkább vízparton lenni, és már többször bevált etetőanyagaimat használni. Tavalyi évben már többször bizonyított egy complex etetőanyag amit idén még jobban szeretnék összerakni és jól beállítani a horgászataimhoz.Mivel az idő engedte és 10 fok felett jártak a nappalok, izgatottan hajtott a vágy, hogy vízparton tölthessek némi időt kísérletezés céljából.
Szezonkezdő horgászatnak a kisebb testű sziki pontyok után eredtem.

A lakhelyemtől kb. 20 km-re található Akasztó térségében fekvő Turú tóra esett a választásom. Mostanában nem jártam itt, de azért pörgős egy peca volt ez nem kétség 33 db halat fogtam ebből 27 db volt ponty és 6 db kárász a darabosabb fajtából, de volt 5 halvesztésem is ami rosszul akadt.

Egész nap 50 m-es távon horgásztam, nem váltottam egyszer sem csak oda dobáltam végig.
A halak nagyon jó kondiban vannak ezen a tavon a kapások vehemensek voltak és szépen eltekerték a botot. Az átlagsúly 1.5-2.5kg között mozgott.

Etetőanyagnak Monster fish, black jack és green fish method mixet használtam amit elég erősre édesítettem és kapott némi 3 mm halibut pelletet és néha csontit is tettem hozzá.
(A sós édes íz nagyon tetszett a halaknak.)


Csalik közül 3-at emelnék ki ami kétségtelenül nagyon sok halat adott, ezek az 5mm ghost pop up robin red és banana boy volt valamint 8mm pink panther.


Kicsi horog kicsi csali jól működött!
Nagyon jól ettek a halak igazi tavaszias idő volt erős széllel és sok napsütéssel.

http://www.cfb-shop.hu/spl/110267/METHOD-MIXEK-ETETOANYAGOK-FEEDER-AROMAK
http://www.cfb-shop.hu/spl/952297/Pop-up-Lebego-csalikGHOSTFEEDER-METHOD