Február végén Mocsán

Sziasztok! Ezen a hétvégén kilátogattam a kedvenc nagyhalas tavamra a Király ponty horgásztóra Mocsára egy nem túl hosszú 36-órás pecára érkeztem ide egy kedves barátommal.A túrát nem nagy előkészületek előzték meg egy rapid bojlis pecára készültem íģy február vége felé. A tó vizének hőmérséklete nem volt több 4-5 foknál,így a csaliválasztás a kedvenc hideg vízi csalimra esett ami nekem mindig minden körülmények között működött ez pedig nem volt más mint a full fruit névre hallgató bojli.

Csalinak pedig mint ízben mint színben egy erős ellentétet akartam használni ez pedig a pink panther pop up volt 14mm-es méretben ez került a hajszálelőkére megfaragva egy 6-os méretű nagy öblű horoggal az előkét lesúlyoztam egy sörét ólommal a horogtól kb 4-5 cm így annyira lebegett a meder fölött a csalim.

Megérkezésünk napján gyönyörű idő fogadott minket de ez estére egy pillanat alatt megváltozott erős szél és eső érkezett ami a túra végéig ki is tartott.A kapások főleg reggel és délután érkeztek.A taktika amit kigondoltam remekül működött összességében 6 db uszonyost sikerült horogra csalni ebből 1db 15+os volt es 2db 16+os úgy gondolom hogy így február végen ez nem egy rossz eredmény.

 

#cfbfullruit
#cfbpinkpanther
#carpfriendbaits