Zalaszentmihály barátommal

Sziasztok! Tegnap kilátogattam a zalaszentmihályi horgásztóra, Puskás Gergő barátom (egyben csapattársam) meghívására. Már korán reggel megérkeztünk, egy gyors kipakolás és etetés után meg is kezdtük a horgászatot. Gergő az alapozó etetést kb 85-90 méterre levő bójánál készítette el, aminek a bal oldalát kezdtem el meghorgászni.

Az erős északi szél nem igazán könnyítette meg a dolgunkat, de a Croco F1 feeder botjaimnak köszönhetően, egész nagy pontossággal tudtam az etetést megdobni. A tó adottságai nagyban megnehezítették, de élvezetesebbé tette a horgászatot. A sok akadó és törés komoly kihívások elé állított bevallom, de a "házigazda" helyismeretének és tanácsainak köszönhetően egész jól leredukáltam a halvesztéseket a nap végére.


A nagyobb pontyok ma elkerültek minket, de azért egy jó kis "CFB háziversenyt" hoztunk össze, aminek egy döntetlen lett a vége 14-14 ponttyal.


A nap végén zárás képen még egy kis távdobást is gyakoroltunk. Gergőnek köszönhetően a végére már igen szép távokat értem el én is. (tegyük hozzá, ő félelmetesen nagyokat tud dobni)

Csalinak ma a CFB Full Fruit, és Full Fish Ghost Popupjait használtam, Full Fruit Bomb aroma Spray-val. A kosárba 2 mm-es mikropellet került.

http://cfb.unas.hu/CFB-GHOST-PopUp
http://cfb.unas.hu/BOMB-SPRAY-AROMA
Köszönöm a csalikat! Csaba Horváth-nak CFB