Methoddal az ébredező kárászok nyomában

Nekem a tavasz egyik fénypontja a balatoni pontyozások mellett a Kis-Balaton gyönyörű kárászállományának kergetése. Így sok időt szenteltem ennek idén is. A szelektáló hatása valamint az egyszerűsége miatt is kedvencem a method módszer ilyenkor. Egy bottal 90-100 méterre, egyel pedig 30-60 méterre dobáltam.

Alapetetés felépítésének, az erre való pontos dobásoknak értelmét nem láttam a keszeghad miatt. Egyik boton 60, a másikon egy 20 grammos method kosarat használtam, amikbe CFB Cream Dream Method Mixet töltöttem, dúsítottam 1/3-mad aránybanTTX-el, édesítőszerrel, valamint feketére színeztem. Csalik közül vékony csalitüskés előkén, 12-es és 14-es horoggal a legjobban a CFB Fluo Wafter Sunshine-B 8mm adta a halakat, de jól működött a Fluo Popup Sunshine valamint a Ghost Popup Birdfood is, 8mm-es méretben. A csalitüskére a popupok alá két szem csontit szúrtam. Amikor elültek a kapások, Bomb aromát cseppentettem a kosárra Sunshine-B ízben, amitől újra aktívak lettek a halak.

Összességében nagyon izgalmas pecákat sikerült összehozni, és fogtam jó pár darab kiló feletti egyedet is.

Nagyon köszönöm a termékeket és a támogatást Csabinak, amik most is hibátlanul működtek! #cfbteam #carpfriendbaits #feedermethod

www.cfb-shop.hu www.cfb.hu