2019 évi versenyeredményeim

A 2018-as összetett győzelmem után egy újabb szezon következett!ahol egyetlen cél lebegett a szemem előtt! Újra odaérni a végső  sorrendbe a top5-be! 2019-ben 9 versenyből állt a teljes szezon ahol a legjobb 5 helyezés számított bele a végső  sorrendbe!

 

Kora tavaszi hideg vizes versenyeken a CFB Full Fish  method  mix 2x áttörve szitan,bizonyult a legeredményesebb keverékemnek! Hideg vizes versenyeken a ghost csalik igazán szépen teljesítettek! A CFB full fruit,red army és a sunshine-ra nagyon szépen reagáltak a pontyok! A finomabban kapó  halakhoz volt a felszerelésem is össze állítva!

3 méteres Preston feeder botok, Preston pxr orsókon 0.18as yuki invisible zsinór, horog előkéim 6-7cm hosszú 0.06mm fonott zsinórból és 14-16os gamakatsu v. korum horgokból álltak!Ahogy a levegő és a víz hőmérséklete  is folyamatosan emelkedett. Úgy változtattam a felszerelésem erősségen  0.22-es yuki főzsinórra azonos zsinórból készült  a fluoro carbon horogelőke a horog méret 12-es-re emelkedett!


Azt vettem észre itt Angliában is nyáron amikor a halak mohóbban táplálkoznak a fluoro carbon horogelőke agresszívebb és pontosabb kapásokat eredményez mint a vékony lágy fonott!


Nyári versenyeken a CFB Green fish method mix és a 2mmes CFB squid pellett került a feeder kosaramba. A nyári  abszolút favorit csalik a CFB waftersek voltak. Közülük is kiemelkedett a CFB Hot  chocolate, full fruit és a monster fish 8mmes méretben!

 


Itt már a felszerelés  komoly igénybe vételnek volt kitéve. Egy egy 6oras versenyen 80-90kg pontyot is sikerült szákba gyűjteni amihez elég volt 1kg CFB green fish method mix és 1 kg CFB squid pellet! A fizikai meló határát súrolják az ilyen pecák!


Szeptemberben az utolsó verseny után kiderült  az 5 legjobb eredményem pontszáma(40 pont) az összetett második helyre volt elég 4 ponttal elmaradva az elsőtől! Újabb tanulságos éven vagyunk túl!


Abszolút elégedett lehetek 2019-ben is sikerült a method feederezést kitalálók országában magyar gyártású method mixekkel és csalikkal szép eredményeket elérnem.


Itt szeretném megköszönni Horváth Csabinak a CFB tulajdonosának az egész éves  támogatását!


Barátságban a halakkal
Bata László CFB UK TEAM